Over Ons

Cor Lange heeft het bedrijf opgericht in 1989 te Gemert en in al die jaren uitgebouwd tot een mooi bedrijf, dat altijd kwaliteit levert, afspraken nakomt en door korte lijnen nooit onnodig duur is. Inmiddels zijn de activiteiten van Cor overgenomen door Steef van Bommel en Tom van Alphen.

Steef van Bommel (1976) werkt vanaf 2006 bij Aannemersbedrijf Cor Lange, na een opleiding aan de MTS en een aantal jaren werkervaring bij bouwbedrijven in de regio. Steef heeft sinds 2007 het bedrijf in stappen overgenomen van Cor.

Zijn kompaan is sinds enige tijd Tom van Alphen (1969). Met 25 jaar ervaring op de bouwplaats is hij in 2014 als zzp’er uit de Mortel aan de slag gegaan voor Aannemersbedrijf Cor Lange. De samenwerking met Steef beviel beiden zo goed, dat ook Tom nu mede-eigenaar is van het bedrijf.

Steef en Tom brengen een vracht aan ervaring mee naar de bouwplaats. Tenminste één van ons is altijd op de bouw aanwezig, zodat er meteen beslissingen genomen kunnen worden. Dat komt de snelheid en kwaliteit ten goede.